Zonkalender informatie (over ons)

De website zonkalender.nl is een initiatief van SILVER MEDIA. De gegevens op deze website zijn gebaseerd op klimaatinfo van de diverse bestemmingen, eigen reiservaringen en weerpatronen die lokaal terug te vinden zijn. De informatie op deze website valt onder het auteursrecht en mag niet door derden gekopieerd worden. Alle informatie is met zorg samengesteld. Het is altijd mogelijk dat er ergens een foutje ingeslopen is. Ook is het zeer goed mogelijk dat de exacte weersomstandigheden op een bepaald moment redelijk afwijken van wat er op basis van langjarige gemiddeldes normaal is voor die periode. Het weer heeft geen geheugen en geeft geen garanties. Omdat de op deze website gepubliceerde informatie gratis verstrekt wordt zonder enige garantie van onze kant en zonder een commerciŽle relatie met de bezoekers voelen wij ons op geen enkele wijze aansprakelijk indien de weersomstandigheden niet voldoen aan het beeld dat op deze website geschapen wordt. Iedere claim met betrekking schade als gevolg van andere weersomstandigheden dan vermeld op deze site wijzen we dan ook automatisch af.

contact
Wie contact op wil nemen met de makers van deze site, die kan dat doen via dimi3.nlapestaartjegmail.com
Wij verkopen geen reizen, zijn geen verkeersbureau, sponsoren niemand, hebben geen informatiepakketten, zijn geen vraagbaak en geven geen persoonlijk advies over wanneer je waar op vakantie moet gaan.

adverteren
Het is niet mogelijk om op deze website te adverteren.

linkuitwisselingen
Op basis van gelijkwaardige linkuitwisseling is het mogelijk om een link te plaatsen. Wij plaatsen echter geen links naar websites die grotendeels gebaseerd zijn op affiliateprogramma's, websites die vooral ten doel hebben om een product te verkopen (zoals reizen, vliegtickets of hotelkamers), vergelijkingssites van reizen of websites die niet aan reizen, weer of vakantie gerelateerd zijn.

 

zonkalender.nl | zonkalender per bestemming | zonkalender per maand | links | over ons | privacy en cookies